Sunday, August 7, 2011

belog da cantik !!

As salam bloggerdian suma.....
Anneyeong haseyo chingu !!

haa, korang nampak x perbezaan kat belog aku nie.
aku da wat template bawu oke ! haha.
oke, BUKAN AKU tapiii.....
haa, meh nak gitaw. 
belog aku nie telah dimodified, direnovate,
dan diwat deco idaman oleh my BFF !!
cantik kan? *angguk-angguk xbermaya...
*tolongla cakap cantik ! haha.

nak taw sapa yang wat nie?
dia ialah CIKGU SITI NURAIN !!
Bakal cikgu yang akan ajar pengajian am nanti bila da graduate 
nie la yang ubahsuai belog aku.
memandai-mandai ja. 
eh, xla. aku yang suh.
da aku tengok belog dia cantik kowt!
belog Sarah Tak Tipu nie pon si AIN yang wat.
cantik wooooo~

so, effectnya, Ain pun kena wat template kat belog aku gak. wahaha!
apa-apa pun, TERIMA KASIH SIKIT-SIKIT ya SITI NURAIN a.k.a Ain senget !
hahaha,. terima kasih kerana telah memperbaharui belog aku ni.
cantik woo,. sapa cakap xcantik aku "hawing" dia dekat-dekat.
dekat-dekat dah la, 
kalo jaoh nanti jenuh plak aku nak p mencari 
ngan bapak-bapak polisi.
kehkehkeh,.

so, the conclusion is, belog aku da bawu. da cantik. 
da cun dan da SWEET semestinyiaaa. haha!
JEONGMAL GAMSA HAMNIDA AIN !!
Allah S.W.T saja yang membalas jasa anda ini ya.
plus, di bulan ramadhan plak kan?! hihihihii~

so, korang tengok la belog aku puas-puas.
gambaq Kim Hyun Joong Oppa tuh,
ampa bloggerdian tengok sikit-sikit ja.
jangan lebih-lebih naaa.
nak komen, bleyh komen kat chatbox tepi sana nuh yea! hehe.

okelah.
da abes iron baju, nak pegi makan laksa plak.
As salam...
adiossaa_


jaripesan :: AIN dan SARAH, Wa da pomot belog ampa neh.
pomot la belog wa blek eh ! haha.

6 comments:

Miss Are-In Rafaaeell said...

hehehe. mekaseh wa tlg promote blog ain ! tp ain xreti la camne nak letak nama yang terus ada link ke blog kita. hahah. kuno gilakan? oke xpela, nanti ain try error la. haha. noce~ :)

Khairun Salwa said...

welcome ain! hehe. xda la, xpomot pon xpa. wa main2 ja. hee!
sng ja, nti wa ajr. wa at entry tuk ain eh! hehe.

Miss Are-In Rafaaeell said...

hehehe. mekaseh syg ! nanti ajo. sebenarnya dh lama nak buat mcm tu. tapi x reti2 lagik. hekhek~ ;D

Khairun Salwa said...

hehe. welcome yunk !! tgu eh, wa ajr! hee. ;)

Miss Are-In Rafaaeell said...

hehe.dh reti buat ! wawawawa. sngt seronok ya! hehe. ;D

Khairun Salwa said...

hahaha. bahgia dia! :)