Thursday, June 18, 2015

half-officials



Assalamualaikum. anneyeong! hola!

da setel terawih? alhamdulillah.
Salam 1 Malaysia. ehh salahh. Salam 1 Ramadan. hihihi.

okay, teruih ja la eh.
update belog malam neh sebab da abeh study. 
tetiba aku rasa kekok gila nak hupdate belog. ahahaha!
ayat pun tunggang-langgang.

kay, tonight.
17 JUN 2015.
a special entry.
to all multimedian family.

alhamdulillah. 
We are half-officially done weyhhh !
3 years of hardworking.
fuhhh! ahahaha
pasepa half? sebab kita ada lagi 6 bulan kay.
6 bulan tuk praktikal. ingat sikit. hehee!

so, tuk korang. special hupdate belog.
aku tau aku pandai wat ayat sesentuh *touching-menusuk-sanubari*
tapi tolong jangan nangeh kay.
*lap-hinguih-sambil-taip*


******************************************************************

buat multimedia family--
TERIMA KASIH untuk 3 tahun bersama.
jatuh-bangun-gaduh-nangeh- still bersama.

ramai multimedian family sebenaqnya.
tapi tuk 10 orang nih. korang spesel.
sebab apa spesel? sebabnya...
ingat lagi bila 1st kenai?
ada yang aku kenai masa EEP sesama.
ada yang aku kenai masa orientasi kelab multimedia.
dan ada yang kenai dalam kelas sem 1.

dari situ kita kenai-kawan-jadi geng-teruih take over kelab MM.
hebat baq ang! ahahaha.
taksangka. aku yang sebulan down sebab dapat course MM neh.
sebulan yang aku malas nak amik tau apa2 pun.
and the rest is history.
orang yang ikut trip p penang ja tau full story.
so, takyah cita. stop it here pasai tu.

dari EEP-Kelas-Kelab.
korang just awesome the way you are.
memacam cerita-masalah kita share.
dari masalah kelab, masalah nak carik awek, masalah gaduh ngan awek,
awek-awek yang 10 orang nih la, pakwe 2 orang tu hadap.
gaduh-maki-kutuk-bahan-tu besa.
buat 2 orang pakwe neh,
stay ampa punya awesome kay.
aku taksure ampa baca or tak belog neh, 
tapi korang memang baik. SERIOUSLY.

*p amik tisu sat*


***********************************************************************

again, 
buat 10 orang terawal geng multimedia kesayangan.
thank you awak-awak sekalian.

pada--
Aniep & Nabil, 
pada--
Kekna, Fiqa, Syu, Izu, Yuni, Faezah & Jana.
Salwa sayang korang sampai syurga.
terima kasih atas memori yang terlampau banyak untuk dikongsi.
terima kasih atas perkongsian ilmu yang terlampau banyak kita pelajari.
terima kasih atas rezeki-kasih-sayang persahabatan kita selama ni.
terima kasih untuk komitmen untuk 3 tahun ini.
terutama sekali komitmen bila kita sesama handle Kelab Multimedia.
takmudah tuk handle kelab yang memasing takda pengalaman memula.

dan terima kasih pada senior-senior--
yang banyak guide handle kelab.
yang banyak bantu join program.
yang banyak share memori & kasih sayang korang.

paling penting--
terima kasih sebab sentiasa ada dengan Salwa.
honestly, dari lubuk hati yang paling dalam,
Salwa hargai korang sesangat. 
tanpa korang, Salwa takkan dan mungkin takkan pernah mampu tuk habiskan 3 tahun neh.
sebab Multimedia bukan bidang yang Salwa minat and you guys know that.
kan?

TERIMA KASIH. GAMSA HAMNIDA. XIE XIE NI.

~saranghaeyo~

*pause*


*********************************************************************

last, dari 10 orang asalnya,
da bertambah. bertambah bila Bibie masuk.
makin meriah bila sabahan ni masuk. 
cemana Bee bole masuk taktau.
ntah, dy main masuk jek. suka hati tau! ahahaha.
you're most welcome Bee. 
terima kasih jugak sebab ada-sebab meriahkan group.
11 orang, 
korang memang 'Jjangg'.
korang memang 'Daebak'.
korang memang 'Chaegol'.
senang cakap ampa memang pawer ah! 
terbaik-ohsem-sweet & annoying gak kekadang. ahaha!
Salwa sayang korang suma sampai syurga. 
Selagi daya Salwa untuk menyayangi korang semampunya.
dan terima kasih kerana sayang Salwa kerana Allah.
terima kasih sebab terima Salwa semampunya.
no words suitable to describes all those gratefull and thankful feeling.
TERIMA KASIH.

dan pada kengkawan Multimedia yang lain,
korang jugak ada kat salah satu sudut hati Salwa.
mungkin kita kenal lambat,
mungkin kita jadi kawan baik lambat,
ya, mungkin kita lambat,
tapi kita tetap coursemate sampai bebila.
terima kasih sebab kongsi ilmu sesama.
terima kasih sebab kongsi kasih sayang sesama.
terima kasih sebab meriahkan kelas sesama. 
stay awesome kay. heeheee!


*wink-wink*


********************************************************************


buat adik-adik kelab Multimedia--
teruskan legasi Kelab Multimedia kay.
teruskan menaikkan nama kelab.
akak2-abang2 doa dari jauh.
terima kasih atas komitment korang selama kita bersama dalam kelab.
terima kasih sebab jadi adik-adik junior yang baik.
terima kasih atas kenangan-maneh-pahit-masam suma jugak. ahahaa! :-P
gudlucks suma! :-D



******************************************************************


okay!
untuk SEMUA--
gudlucks untuk result final exam kita semester nih.
gudlucks untuk praktikal kita nanti.
gudlucks tuk apa jua yang korang buat nanti.

jumpa JAN 2016 nanti.
ada rezeki-jodoh-panjang umuq,
jumpa kat memana, kita selfie sesama. ahahaha!

Jumpa OKT/NOV 2016 jugak nanti.
kita konvo sesama.
kita baling topi sesama.
kita tua sesama. teheeee. :P

oh ya,
kalo tunang, inform kay.
kalo kawen, JEMPUT kay.
keep in touch.
teknologi kan ado? ahaha.


**********************************************************************

Layan gambaq ja lah.
kaku da nak ucap apa.
banyak gambaq nak buh.
sampai terlampau banyak.
gegurl buh yang mana mampu ja kay.
dan--
takyah nak nangeh sangatlah.
gegurl chill ja. ahaha!







Program dengan SM Mergong, A. S.
terima kasih adik-adik kelab. hewheww!
akak rasa comel d situ. ahaha. :p



sorang mantan Kelab, sorang presiden Kelab sekarang.
*tolong jangan nak interprame orang nak fefeling ngan Amin bole tak Kekna?*



Mantan Penasihat Kelab Multimedia. Dr. Nassiriah.
terima kasih puan sebab guide kami suma. :D




Anugerah Kerana Jasa 2014.
Last award yang kelab raih.
Congrats Syu as Pengarah Program.
*clap-clap*


atas bot, memang gegurl double comel. sekian. :P






Jenjalan Pantai Merdeka. Siapkan final project sesambil berjalan. hehe!







Semeling Streets Art. not bad gak la. 
nak acah-acah Penang Streets Art. ngeee!


last. tempat tutup. padan muka. ahaha!





Antara neutral beauty dan kaki makan.
sorry, kaki makan win! ahaha.



geng kelas Mobile. 
terima kasih Dr belanja makan.
terima kasih Dr ajak bergambar.
ada jugak kenangan. heeeee! ;)


*partner in crime*



geng projek mobile dan abam suksis yang sesat. kehkeh! 



sampai hati amik gambar tanpa tunggu gegurl.
*sorry, gegurl datang lambat* ahaha! :P












terbang lah tinggi-tinggi. tapi jangan lupa rumput d bumi.
gapai impian d langit, tapi jangan lupa diri sendiri.
*muah-ciked*









Moga kasih-sayang-cinta kekal selamanya. moga Allah jaga. aminn.





last but not least--
terima kasih Frenskedah Photography for capturing this beautiful moments of us.
Encik Fhaizal & Encik Izan memang awesome.
sanggup layan client yang super-duper annoying dan mengundang marah nih.
Frenskedah Photography memang thorbaik!
servis 5 bintang. hahaha!



***************************************************************


Last, yang bebetul last--

have fun. dengar lagu feberet gegurl.



Promise - EXO.

For Multimedian Family,
promise yang kita akan tetap berhubung.
promise yang kita kan tetap bersama sampai bebila.
*promise*


Best Luck - Chen EXO

Special dedication tuk semua Multimedian.
Best Luck for practicum guys.
hwaiting!



**********************************************************





aku pun taktau pasepa p buh gambaq neh.
tapi neh belog aku kot! 
ahahaha.

ampun-maaf --
atas segala ketelanjuran kata.
atas segala kekhilafan ketika bersama.
atas segalanya.

terima kasih--
atas segalanya.


psst: thankyou for stopping by.
pssst: thankyou for reading guys.

Salam Ramadan.
Selamat Berpuasa 30 hari. kehkehkeh! ;)




Sweet & Love

2 comments:

Cik Phaahnah said...

salwaaaa.... nak nangisssssssssss ..... T_T

Khairun Salwa said...

atotooo ! jangan nangisss bee. wiwiwi.